top of page

MOTIKAN PACK

Vrhunska kombinacija herbicida za suzbijanje svih korova u kukuruzu za površinu od

1 katastarskog jutra ( ral ). - (480 g/l  dikamba + 250 g/kg rimsulfuron) 

 

Primjena: TRAWELL Isključivo kao selektivni herbicid za suzbijanje jednogodišnjih i višegodišnjih travnih korova u kukuruzu za zrno i silažu bez podusjeva nakon nicanja kukuruza i korova (post-em). Doza primjene: 40-50 g/ha. Primjenjuje se nakon nicanja usjeva i korova (post em), u vrlo niskim dozama po hektaru. Trawell djeluje putem lista i korijena.

Koristi se za suzbijanje:

a) višegodišnjih travnih korova - divljeg sirka (Sorghum halepense) i pirike (Agropyron repens),

b) jednogodišnjih travnih korova - običnog koštana (Echinocloa cruss-gali), muharika (Setaria spp.),divljeg prosa (Panicum spp.) i obične svračice (Digitaria sanguinalis) te nekih širokolisnih korova jednokratno, ako je nicanje korova ujednačeno, u količini 40-50 g/ha uz dodatak okvašivača .

Primjena: MOTIKAN Translokacijski herbicid za suzbijanje jednogodišnjih i višegodišnjih širokolisnih korova u kukuruzu bez podusjeva (za zrno i silažu), u količini od 500-700 ml/ha (50-70 ml u 10-40 l vode na 1000 m²), primjenom poslije nicanja, kada kukuruz razvije 3-5 listova, po cijeloj površini ili primjenom u trake, pri čemu se navedena doza odnosi na stvarno tretiranu površinu trake. Kod primjene u trake prska se pojas unutar reda kukuruza širine 25-30 cm, uz međurednu kultivaciju. Ne smije se koristiti u sjemenskom kukuruzu.

Kao okvašivač preporučamo Amalgerol 1 l/ha ili Fortune 0,25 l/ha.

Pakiranje: 0,3 l/k.j. Motikan + 30 g/k.j. Trawell.                             

Karenca: osigurana je dopuštenim vremenom primjene.

1.jpg

Divlji sirak    

3.jpg
2.jpg

Koštan 

Muhari  

4.jpg

Osjak  

6.jpg
5.jpg

 Slak 

Ambrozija

bottom of page